Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον «χρυσό» Πετρούνια

Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον «χρυσό» Πετρούνια

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Έλληνες πολιτικοί έσπευσαν να συγχαρούν τον ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού.

«Ακόμα μία διάκριση από τον Λ. Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές. Συγχαρητήρια για το χρυσό στο παγκόσμιο της ενόργανης!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης AGF Trophy 2017 από τον Έλληνα αθλητή.

Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο Ενόργανης.

«Λευτέρη Πετρούνια σε ευχαριστούμε που σήκωσες τη γαλανόλευκη ξανά στην κορυφή του βάθρου!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον προσωπικό του λογαριασμό, ανεβάζοντας μία σχετική φωτογραφία με τον Έλληνα πρωταθλητή στην πρώτη θέση στο βάθρο μαζί με τους αθλητές από την Ιαπωνία και την Ουκρανία στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια «στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που πραγματοποιείται στο Μπακού της Ρωσίας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Δηλώσεις Λευτέρη Πετρούνια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ήταν η πρώτη μου διεθνής εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήμουν λίγο νευρικός, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε. Αποδεικνύουμε ότι δεν εφησυχάσαμε μετά το Ρίο, δουλεύουμε πολύ με τον κ. Ράφτη για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα και για να παραμείνουμε στην κορυφή.

Είναι ένα πολύ καλό μήνυμα ενόψει ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η εκτέλεσή μου ήταν πάρα πολύ καλή για τις δεδομένες συνθήκες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να τελειοποιήσουμε τις λεπτομέρειες. Τώρα, πάμε δυνατά για το ευρωπαϊκό», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγο μετά τη μεγάλη του νίκη.

«Επιπλέον, θέλω να πω ένα μεγάλο ‘μπράβο’ στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος σιγά-σιγά θα δείξει τις δυνατότητές του, που είναι πάρα πολύ μεγάλες. Θα το δείτε…», προσέθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή