ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα στρώνει τραπέζι «α λα γαλλικά»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η χώρα μας συμμετέχει στο «Goût de France/Good France», μια γαστρονομική εμπειρία που τιμά τη γαλλική κουζίνα, η οποία καινοτομεί δίχως να χάνει την αυθεντικότητά της.

Στις 21 Μαρτίου, 2.000 σεφ σε 2.000 εστιατόρια και στις πέντε ηπείρους γιορτάζουν «α λα γαλλικά», με την Ελλάδα να είναι τρίτη χώρα σε συμμετοχές, καθώς 65 σεφ και εστιατόρια δίνουν την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να γευτούν αυθεντικές γαλλικές γεύσεις.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της πρεσβείας για να ενημερωθείτε για τα ελληνικά εστιατόρια που συμμετέχουν:
www.ambafrance-gr.org

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ