Ερντογάν: Μια εντελώς διαφορετική Τουρκία στις σχέσεις με Ε.Ε. θα γεννηθεί μετά το δημοψήφισμα

Ερντογάν: Μια εντελώς διαφορετική Τουρκία στις σχέσεις με Ε.Ε. θα γεννηθεί μετά το δημοψήφισμα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μια νέα Τουρκία σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Ε.Ε., η οποία θα γεννηθεί μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Θα συζητήσουμε τις σχέσεις με την Ευρώπη μετά τις 16 Απριλίου και θα κάνουμε ό,τι είνια αναγκαίο. Μια πολύ διαφορετική Τουρκία στις σχέσεις με την Ε.Ε. θα γεννηθεί μετά το δημοψήφισμα», είπε.

Σημείωσε παράλληλα ότι «η Τουρκία δεν μπορεί να απειλείται πλέον από την διαδικασία ένταξης στην Ε.Ε. και τη συμφωνία για το μεταναστευτικό» σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή η περίοδος έχει τελειώσει».

Ο Τούρκος πρόεδρος άφησε αιχμές και για τη στάση ευρωπαϊκών χωρών λέγοντας όιτ «δεν θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε Ευρωπαίο να λειτουργήσει ως πράκτορας στην Τουρκία» και πρόσθεσε ότι «η σημερινή φασιστική και σκληρή Ευρώπη θυμίζει την περίοδο πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή