Οικογένεια Πελέκη: Η ελληνική δικαιοσύνη αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία

Οικογένεια Πελέκη: Η ελληνική δικαιοσύνη αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για αποκατάσταση μιας μεγάλης αδικίας σε βάρος έντιμων προσώπων που στοχοποιήθηκαν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η οικογένεια Πελέκη, μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση Βατοπεδίου.

«Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία σε βάρος ακέραιων και έντιμων προσώπων της οικογένειάς μας, τα οποία στοχοποιήθηκαν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων, έχοντας σπιλωθεί και απειληθεί με βάναυση ηθική και επαγγελματική εξόντωση», αναφέρει.

Και προσθέτει: «Η σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης είναι η απάντηση στα μεθοδευμένα χαλκεία και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την αθλιότητα, η οποία πήρε, επιτέλους, τέλος.Με αυτό το αίσθημα δικαίωσης επιστρέφουμε ως οικογένεια στην κανονικότητα της ζωής που μας στέρησαν τόσο άδικα όλα αυτά τα χρόνια.Οι συκοφάντες και οι αρωγοί τους, ας αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους. Αν έχουν…»

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή