Επίθεση Β. Σταμάτη σε Σημίτη – Παπανδρέου κατά την απολογία της

Επίθεση Β. Σταμάτη σε Σημίτη – Παπανδρέου κατά την απολογία της

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περί άλλων, εκτός από τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται, μίλησε κατά τη διάρκεια της απολογίας της ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου

Επικαλούμενη γνώση περί διαφόρων πολιτικών προσώπων μέσω του συζύγου της, η Βίκυ Σταμάτη επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο ανέφερε ότι φοβόταν τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Επεχείρησε να προσδώσει πολιτική διάσταση στη δικαστική εμπλοκή της ίδιας και του συζύγου της και αρνήθηκε τις κατηγορίες για τις οποίες πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη, πριν αποφυλακιστεί μετά από παραμονή στη φυλακή επί μακρόν.

Μάλιστα αναφερόμενη στη διαδοχή του από τον Κώστα Σημίτη στον Γιώργο Παπανδρέου ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος έδωσε το «δαχτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου με τη δέσμευση να εξοντώσει τον άνδρα της, ενώ για τον λογαριασμό που βρέθηκε στο όνομά της στην Ελβετία είπε ότι ήταν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και όχι μαύρο χρήμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή