Μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά στο Φάληρο

Μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά στο Φάληρο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινά ο ανοιξιάτικος κύκλος εκμάθησης ιστιοπλοΐας για παιδιά από 6 ετών στο Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας «Μικροί Ιστιοπλόοι». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί από το Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας (ΝΟΑΜ) ειδικά για παιδιά της πρωτοβάθμιας σχολικής ηλικίας, με στόχο να τα βοηθήσει να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους διασκεδάζοντας μέσω του αθλητισμού.

Τα παιδιά, για να συμμετέχουν, δεν απαιτείται να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία στην ιστιοπλοΐα και δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του ομίλου. Όλος ο βασικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών, παρέχεται δωρεάν από το ΝΟΑΜ και το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζουν κολύμπι.

Η εκπαίδευση γίνεται σε σκάφη τύπου όπτιμιστ. Το όπτιμιστ είναι ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Σήμερα πάνω από 2.000.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν αυτό το σκάφος! Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, φέρει ένα ιστίο σε σχήμα τραπεζίου και τρία στεγανά για να το κρατούν πάντα στην επιφάνεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή