Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας κατά Τσίπρα: Οποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος

Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας κατά Τσίπρα: Οποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας με αφορμή ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού σε πανεπιστήμιο της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, μέσω μία κατακόκκινης αφίσας που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα σκεπτικό με σταυρωμένα τα χέρια γράφει: «Όποιος πουλάει το λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος» καθώς και «εξαπάτησε τους Έλληνες για να συνεχίσει μετά τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβλήθηκαν από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ υπό τον εκβιασμό του δημόσιου χρέους. Από τον Τσίπρα δεν παίρνουμε μαθήματα».

Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας κατά Τσίπρα: Οποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος-1

Στην επίσημη σελίδα του Μετώπου της Κομουνιστικής Νεολαίας αναφέρεται σχετικά με την προγραμματισμένη ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πανεπιστήμιο Λα Σαπιέντζα της Ρώμης ότι: «Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, ο Τσίπρας θα βρίσκεται στην Σαπιέντζα για να μιλήσει για την Ευρώπη και να διαδώσει ακόμα εκείνες τις ψευδαισθήσεις, με τις οποίες η κυβέρνησή του στην Ελλάδα -σε πλήρη συνέχεια των προκατόχων του- πέρασε αντιλαϊκά και κοινωνικής ''σφαγής'' μέτρα για να διασφαλίσει τα κέρδη των καπιταλιστών, εφαρμόζοντας ένα τρίτο Μνημόνιο και ετοιμάζοντας ένα τέταρτο. Πίσω από μία μάσκα «λαϊκή» και «Αριστερή», διέθεσε τις ελληνικές στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

Μάλιστα σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Μετώπου της Κομουνιστικής Νεολαίας αναφέρεται ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός αναγκάστηκε να μπει στον χώρο του πανεπιστημίου όχι από την κύρια αλλά από δευτερεύουσα είσοδο. «Δεν δεχόμαστε να έρθει ο Τσίπρας στο πανεπιστήμιο για να μας δώσει μαθήματα και να μας μιλήσει για μια Ε.Ε. των λαών που δεν υπάρχει», δήλωσε ο Λορέντσο Λανγκ, εθνικός γραμματέας του Μετώπου Κομμουνιστικής Νεολαίας. Και συμπληρώνει ότι «ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος για τους νέους και τους εργαζόμενους καθώς έχει την ικανότητα να τους παραπλανά και να τους αποπροσανατολίζει».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή