ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνης υπέρ χώρων για ελεγχόμενη χρήση ουσιών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Χώρους ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών, που θα περιορίσουν τη δημόσια χρήση στους δρόμους, αλλά και τους θανάτους ζητεί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δηλώνει διατεθειμένος να πρωτοστατήσει σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Ο κ. Καμίνης συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο με αντιπροσωπεία της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ, η οποία έθεσε το σοβαρότατο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών έξω από τη Σχολή της Νομικής, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ περιέγραψαν τις αρνητικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές πηγαίνοντας και φεύγοντας από τη σχολή τους, καθώς και τα θέματα υγιεινής που εγείρονται από τη χρήση ναρκωτικών στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι έχει ζητήσει ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης και τους ενημέρωσε για τις δράσεις αναζωογόνησης της περιοχής με πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος.

Ας σημειωθεί πως στην περιοχή γύρω από Νομική και Προπύλαια δρούσε μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας Αφρικανούς ως βαποράκια, η οποία εξαρθρώθηκε μετά αστυνομική επιχείρηση τον περασμένο Δεκέμβριο. Φαίνεται όμως πως δεν ήταν αρκετή...

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ