Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συνάντηση με τις Masha Alyokhina και Sasha Bogino, μέλη της ρωσικής κολεκτίβας Pussy Riot, στις 7 μ.μ., στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

• Επιστημονική ημερίδα στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Αφήγησης από τις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

• Ομιλία του μεταφραστή Κρίτωνα Ηλιόπουλου με θέμα «Η Αργεντινή ως αλληγορία της οικογένειας Κόλεμαν (ή μήπως αντιστρόφως;)» μετά το τέλος της παράστασης «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» στη Β΄ Σκηνή του Θεάτρου οδού Κεφαλληνίας (Κεφαλληνίας 16-18). Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

• Εκδήλωση για τον Ανδρέα Εμπειρίκο στο πλαίσιο του αφιερώματος «Ελληνες δημιουργοί εμπνευσμένοι από την Οκτωβριανή Επανάσταση», στις 7 μ.μ., στο Aλκυονίς New Star Art Cinema (Ιουλιανού 42) με έκθεση φωτογραφιών του, ομιλίες και αναγνώσεις.

• Το μουσικοθεατρικό δρώμενο «Communio» σε σύλληψη και μουσική διεύθυνση Μάρκελλου Χρυσικόπουλου και σκηνοθετική επιμέλεια Κατερίνας Ευαγγελάτου παρουσιάζεται, στις 8.30 μ.μ., στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

• Προβολή της ταινίας «Made In Britain» του Αλαν Κλαρκ και πάρτι με DJ set του Raggedy Man, στις 9 μ.μ., στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Κύπρου 91α).

• Ο βιολονίστας Χριστόφορος Καραθανάσης και ο πιανίστας Βασίλης Ρακιτζής ερμηνεύουν έργα Ραβέλ, Μότσαρτ και Γκριγκ, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 118).

• Η παράσταση μουσικής και αφήγησης «Ο πρίγκιπας Αριόστο» σε κείμενο Χαράς Παπαθεοδώρου, εμπνευσμένη από έργα ζωγραφικής της Αναγέννησης, παρουσιάζεται στις 8.30 μ.μ. στο Athenaeum (Αδριανού 3). Συμμετέχει το σύνολο παλαιάς μουσικής Con Anima ensemble.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή