Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Orange Grove «στύβει» τους startuppers

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Orange Grove «στύβει» τους startuppers

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 9η συνεχόμενη φορά το Orange Grove, θα στύψει οχτώ από τους πιο υποσχόμενους startuppers του και θα ανταμείψει του δύο καλύτερους με χρηματικά βραβεία αξίας 15.000€ και 10.000€.

Το Orange Grove, το διεθνές startup incubator,  που ξεκίνησε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα οργανώνει ένα συναρπαστικό pitching competition κατά τη διάρκεια του οποίου το  κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σχόλια, ερωτήσεις και συμβουλές από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από επενδυτές και επιχειρηματίες διεθνούς κύρους. 

Η επιτροπή αποτελείται από τους John Fox (Sr. UI Engineer iOS – Netflix, USA), Amos Talmor (Chairman – Lighthouse, Israel), Νίκος Αντωνίου (Investment Manager – PJ TECH CATALYST Fund), Άκης Μαρκάτος (ex Investment Director Attica Ventures).

Toν διαγωνισμό θα παρουσιάσει ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή».

Το “The Squeeze” πραγματοποιείται με τη Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως μέρος της πρωτοβουλίας τους «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων», καθώς και με την υποστήριξη της Heineken και της Ethelon. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Καθημερινή».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου, 18:00 ως 22:00 Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου 7 (απέναντι από Καλλιμάρμαρο)

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά οι θέσεις περιορισμένες. Για κράτηση θέσεων επισκεφθείτε το Eventbrite.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.orangegrove.biz

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή