Καμμένος: Οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση

Καμμένος: Οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίνοντας συγχαρητήρια στα σώματα που συμμετείχαν στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος , δήλωσε πως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση ή προσπάθεια προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικα: «Το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο ελληνικός λαός με την παρουσία του σε αυτή τη μεγαλειώδη παρέλαση είναι ένα μήνυμα ενότητας του λαού με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση ή προσπάθεια προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.» και συμπλήρωσε «Είμαστε έτοιμοι, γιατί έτσι προασπίζουμε την ειρήνη.»

Ο κ. Καμμένος συνεχάρη ακόμα την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Εθνοφύλακες και τους Στρατεύσιμους, «γιατί απαντούν άμεσα σε κάθε κάλεσμα των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων.»

Παράλληλα επισήμανε πως «η παρουσία όλου αυτού του κόσμου σήμερα στην παρέλαση δείχνει ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου του ελληνικού λαού.

Η Εθνική μας Άμυνα είναι θωρακισμένη, κυρίως από το μεγαλύτερο όπλο, που είναι το υψηλό ηθικό και το ανθρώπινο δυναμικό. Τους ευχαριστούμε για αυτό.

Τιμούμε τους Ήρωες του 1821, τιμούμε εκείνους που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή