Διοικητής ΕΤΕΑ: 16.500 εφάπαξ θα πληρωθούν έως το Σεπτέμβρη

Διοικητής ΕΤΕΑ: 16.500 εφάπαξ θα πληρωθούν έως το Σεπτέμβρη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παραδοχή ότι την τελευταία τριετία τα εφάπαξ δεν καταβάλλονταν στους δικαιούχους λόγω έλλειψης χρημάτων προχώρησε μέσω του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) Θανάσης Καποτάς.

«Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια (δεν έβγαινε το εφάπαξ), γιατί είχε ταμειακά προβλήματα το ταμείο, είναι κοινό μυστικό, το ξέρει ο καθένας» παραδέχθηκε ο διοικητής του ΕΤΕΑ.

Οπως ανέφερε πάντως, από το ΕΤΕΑ μέσα σε δύο ημέρες πληρώθηκαν 650 εφάπαξ ύψους 15 εκατ. ευρώ. «Έχω 2,5 μήνες στα χεριά μου το Ταμείο, το εφάπαξ θα πληρωθεί είτε μας αρέσει είτε όχι» διαβεβαίωσε.

Έχουμε αυτή τη στιγμή στα χεριά μας, εξήγησε (για τον Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων) 70 εκατ. θα πληρωθούν μέχρι τις 10 Απρίλη.

«Σε αναμονή για εφάπαξ είναι 23.500 δικαιούχοι, 16.500 εφάπαξ θα πληρωθούν έως το Σεπτέμβρη, έχει μεγάλο δρόμο η ιστορία και μεγάλη ταλαιπωρία πρέπει να δουλέψουμε» παραδέχθηκε ο Θανάσης Καποτάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή