Χανιά: Επεισόδια έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής

Χανιά: Επεισόδια έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση και επεισόδια προκλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Καλυκάς Χανίων. Άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και διάφορες οργανώσεις είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση της ΧΑ στα γραφεία της.

Οι συγκεντρωμένοι αρχικά φώναζαν μόνο συνθήματα, ωστόσο αργότερα, όταν αντίκρισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν στα γραφεία προκαλώντας υλικές ζημιές στο εξωτερικό τους.

Στο σημείο υπήρχαν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις που κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών οι οποίοι αντέδρασαν πετώντας πέτρες.

Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών ενώ ακολούθησε «κλεφτοπόλεμος» στους γύρω δρόμους μεταξύ των δυο πλευρών. Μια ομάδα των διαδηλωτών έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια της έντασης υπήρξαν και προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή