Aenorasis: Επένδυση στην θετική σκέψη

Aenorasis: Επένδυση στην θετική σκέψη

4' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Ο προϊστάμενος είναι εδώ σαν φίλος και βοηθός στη δουλειά σου και όχι μπαμπούλας και αρνητικός…

• Οι εργοδότες της εταιρείας είναι άνθρωποι με μεγάλη κατανόηση και οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, αντιμετωπίζεται πάντοτε με τον καλύτερο τρόπο για την εταιρεία και τον εργαζόμενο.

•  Αισθάνομαι ότι η εταιρεία που εργάζομαι είναι δική μου και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό καθημερινά, θεωρώντας ότι μοχθώ για κάτι δικό μου.

• Γίνονται φιλανθρωπικά έργα, κατά τα οποία συγκεντρώνονται φάρμακα, ρούχα και τρόφιμα για άπορους συνανθρώπους μας.

Η AENORASIS είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικών διαγνωστικών και θεραπευτικών επιλογών, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας,  της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής, της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής. Το 70% του ανθρώπινου δυναμικού της συνεργάζεται με την εταιρεία για διάστημα μεγαλύτερο των 5 ετών, ενώ μόλις 5 άτομα αποχώρησαν από την εταιρεία την τελευταία δεκαετία.

Κάποιες από τις παροχές της:

Παρέχεται σε όλους τους εργαζομένους ομαδική ασφάλεια υγείας και ασφάλεια ζωής. Σε κάθε εργαζόμενο που παντρεύεται η εταιρεία προσφέρει δώρο γάμου καθώς και δώρο βάφτισης για κάθε παιδί που γεννιέται. Δίνονται επίσης άδειες στους εργαζόμενους γονείς να παρακολουθούν τη σχολική επίδοση των έως 14 χρονών παιδιών τους. Η προσωπική ανάπτυξη είναι επίσης σημαντική για την εταιρεία, με 110 ώρες εκπαίδευσης ετησίως ανά εργαζόμενο, όπου μεταξύ των άλλων χρηματοδοτεί μαθήματα αγγλικών και γερμανικών, ενώ διοργανώνει και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, διαχείρισης άγχους, θετικής σκέψης, διαχείρισης χρόνου κ.ά.

Επιπλέον, διατίθενται δωρεάν καφές από αυτόματο πωλητή καθώς και διάφορα σνακ, υπάρχει οργανωμένος χώρος τραπεζαρίας για μεσημεριανό φαγητό, η εταιρεία συντηρεί βιολογικό κήπο στις αποθήκες της στο Κορωπί και τα προϊόντα που καλλιεργούν τα μοιράζονται όλοι οι εργαζόμενοι.

Δράσεις και ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η εταιρεία σε κάθε εκδήλωσή της προσθέτει κάποιο στοιχείο για να την κάνει διαφορετική, προσπαθώντας να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες για τους εργαζομένους και την οικογένειά τους, όπως π.χ. Prive θεατρική παράσταση «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Φερεντίνο και την Εβελίνα Παπούλια, γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων σε συνεργασία με το Μουσείο Πειραμάτων, κοπή της πίτας σε wine bar, κ.ά. Τα δώρα στην κοπή της πίτας μεταξύ άλλων περιλάμβαναν και το ταξίδι στη διαδρομή Φλωρεντία–Βιέννη με το Orient Express. Τα 18 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας συνέπεσαν με την αλλαγή του εταιρικού λογότυπου. Με αφορμή τα γενέθλια της εταιρείας διοργανώθηκε εκδήλωση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε στην εκδήλωση με τη «βοήθεια» του Μάγου Σανκάρα, ο οποίος εξαφάνισε το παλιό λογότυπο και εμφάνισε το νέο, εκπλήσσοντας ευχάριστα όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν γνώριζαν για το νέο λογότυπο και πίστευαν πως η εκδήλωση αφορά μόνο τα 18 χρόνια της εταιρείας.

Ειδικά βραβεία αναγνώρισης:

Η εταιρεία αναγνωρίζει την προσφορά των εργαζομένων της και απονέμει κάθε χρόνο ειδικά βραβεία στην ετήσια εορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπως το Βραβείο Πολυτιμότερου Συνεργάτη, το Βραβείο Οργάνωσης & Μεθοδικής Εργασίας, το Βραβείο Συνεργασίας & Ομαδικής Εργασίας όπου οι εργαζόμενοι ψηφίζουν με ανώνυμη διαδικασία 2 από τους συναδέλφους τους, καθώς και Βραβεία πολυετίας (7 και 10 χρόνια).

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το βασικό παράγοντα επίτευξης των στόχων μας

Aισθανόμαστε μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για τη διάκριση της Aenorasis και την κατάταξή της μεταξύ των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Η ψήφος εμπιστοσύνης που λάβαμε από τους συνεργάτες μας, στην πρώτη συμμετοχή της εταιρείας μας στην έρευνα BEST WORKPLACES 2017, μας γεμίζει αισιοδοξία και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για συνεχή βελτίωση. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη διαμόρφωση και τη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος συμμετοχικού τύπου, με ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ολοκλήρωσης, το οποίο να αποπνέει ασφάλεια και σεβασμό για κάθε μέλος της Aenorasis. Ενισχύουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας με έμπειρους επαγγελματίες και συγχρόνως επενδύουμε σταθερά στην εκπαίδευση, παρέχοντας εκπαιδευτικά προγράμματα που αποσκοπούν  στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων της Aenorasis και βεβαίως σε ακόμη καλύτερα εταιρικά αποτελέσματα. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το πιο πολύτιμο συστατικό στοιχείο και βασικό παράγοντα επίτευξης των στόχων μας. Όλοι μαζί παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση της εταιρικής μας αποστολής: «Να παρέχουμε πρόσβαση στον ασθενή σε ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία, να προσφέρουμε στους Επαγγελματίες Υγείας καινοτόμες και αξιόπιστες θεραπευτικές λύσεις και να υποστηρίζουμε το σύστημα Υγείας προσφέροντας ασφαλείς και οικονομικές επιλογές».

Σωτήριος Κωνσταντάκης

Aenorasis: Επένδυση στην θετική σκέψη-1

Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

Εταιρία

Aenorasis

Κατάταξη στη λίστα

9 (50- 250εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

 

Αξιοπιστία

7

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

8

Περηφάνια

9

Συντροφικότητα

8

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση;

Εμπορία Φαρμακευτικών Προϊόντων, Ιατρικών Υλικών & Μηχανημάτων

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

96

Τζίρος (2015)

33.500.000 Eυρώ

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

3,2%

Αναλογία ανδρών – γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

66/30

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζόμενου

110

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

23,5%

Παροχή Ιδιωτικής Ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους

Aenorasis: Επένδυση στην θετική σκέψη-2

Παροχή Ιδιωτικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος για όλους τους εργαζόμενους

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή