Flashback στην 28η Μαρτίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 28η Μαρτίου-1

Λήγει ο ισπανικός εμφύλιος. Ο αρχιστράτηγος Φρανσίσκο Φράνκο, κατακτά τη Μαδρίτη. Στη φωτογραφία, το αμάξι του Φράνκο κατά την είσοδό του στην πόλη, το 1939.

Flashback στην 28η Μαρτίου-2

Ο διάσημος τραγουδοποιός Nat «King» Cole παντρεύεται την τραγουδίστρια Maria Hawkins Ellington, σε έναν από τους μεγαλύτερους γάμους που έχει δει η Νέα Υόρκη, το 1948. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της εποχής, η δεξίωση κόστισε 17,500 δολλάρια. (AP Photo/Jacob Harris)

Flashback στην 28η Μαρτίου-3

Στρατιώτες επιθεωρούν τις ζημιές στο Άνκορατζ της Αλάσκα, το 1964, μετά από έναν καταστροφικό σεισμό. (AP Photo)

Flashback στην 28η Μαρτίου-4

Πυρηνικό ατύχημα στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ. Παύει να λειτουργεί μία αντλία στο σύστημα ψύχρανσης του αντιδραστήρα, στο Θρι Μάιλ Άιλαντ, με αποτέλεσμα να εξατμιστεί μέρος του μολυσμένου νερού, προκαλώντας έτσι το σοβαρότερο πυρηνικό ατύχημα στην ιστορία των ΗΠΑ, το 1979.

Flashback στην 28η Μαρτίου-5

Ο κομήτης Hale-Bopp σε ένα σπάνιο πέρασμλα του σε τόσο κοντινή απόσταση από τη Γη, φαίνεται στον ουρανό πάνω από το αρχαίο μνημείο Στόουνχετζ της Αγγλίας, το 1997. (AP Photo/Alastair Grant)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή