PCS: Η συντροφικότητα κυριαρχεί

PCS: Η συντροφικότητα κυριαρχεί

2' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποια σχόλια εργαζομένων.

  1. Όσες φορές αντιμετώπισα κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό πρόβλημα, η διεύθυνση και ο διευθυντής μου με στήριξαν δείχνοντας γνήσιο ενδιαφέρον και κατανόηση αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα είναι άνθρωποι. Αυτή την εταιρεία την νιώθω σαν οικογένεια…
  2. Υπάρχουν πάρα πολλά θετικά στοιχεία, από την αντιμετώπιση των εργαζομένων, τις ειδικές παροχές όπως τα κουπόνια ticket restaurant, πολύ καλός εργασιακός χώρος, πολύ φιλική, ανθρώπινη αλλά και επαγγελματική αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα.
  3. Οι παροχές που μας δίνονται (ticket restaurant), οι έξοδοι που κάνουμε για να γιορτάσουμε επιτυχίες ή απλά για την έξοδο (TGI Fridays Pre holidays celebration).  Εκδρομές.. Λουλούδια για τα γενέθλια των υπαλλήλων!!
  4. Όταν πρωτοήρθα ήταν πολύ φιλικοί και γενικά αισθάνεσαι άνετα και σαν το σπίτι σου από την πρώτη στιγμή. Υπάρχει σεβασμός και οι συνθήκες εργασίας ως τώρα είναι πολύ καλές.

Η PCS, μέλος του Ομίλου Singular Logic, ιδρύθηκε το 1992 και υλοποιεί προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που αφορούν σε Διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Υπηρεσίες Θεματοφυλακής, Wealth Management, Private Banking, Fund Management, κ.ά. Έχει εγκαταστάσεις σε 10 χώρες στην Ευρώπη και στην Αφρική και απασχολεί 32 εργαζομένους.

Κάποιες από τις παροχές της:

Οι εργαζόμενοι που προσλαμβάνονται στην PCS λαμβάνουν μισθό ανώτερο του βασικού. Στη συνέχεια, μέσα από το θεσμό Achievers of the Month, επιβραβεύονται και αναδεικνύονται, ατομικά ή ως ομάδα, και λαμβάνουν διάφορα δώρα.

Η εταιρεία έχει θεσπισμένη πολιτική Επιδότησης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών έως το 50% του συνολικού κόστους του προγράμματος. Υπάρχει ευέλικτο ωράριο προσέλευσης, διατίθενται πούλμαν για την προσέλευση και την αναχώρηση από την εταιρεία, η εταιρεία παρέχει μηνιαίως έξοδα διατροφής 50€, προσφέρει δώρο απόκτησης τέκνου (200€), ενώ διατηρεί και τράπεζα αίματος. Επίσης, ολα τα παιδιά των εργαζομένων που επιτυγχάνουν στις εισαγωγικές εξετάσεις επιβραβεύονται με δώρο (π.χ. ένα tablet). Ο γιατρός εργασίας επισκέπτεται την εταιρεία μία φορά την εβδομάδα, ενώ σε συνεργασία με εταιρεία παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους να πραγματοποιούν επισκέψεις σε ειδικό ψυχικής υγείας στον χώρο εργασίας τους.

Δράσεις και ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Με πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή, ύστερα από μια σημαντική διάκριση, βράβευση ή επιτυχία της εταιρείας, οργανώνεται συνάντηση με όλους τους εργαζομένους της εταιρείας ώστε να επικοινωνηθεί και να εορτασθεί το γεγονός. Η συνάντηση αυτή έχει εορταστικό και εμψυχωτικό χαρακτήρα και μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός ή εκτός εταιρείας (π.χ. κέρασμα φαγητού στο γραφείο ή έξοδος για φαγητό, ποτό κ.ά.). Κάθε διευθυντής διαθέτει ετησίως ένα ποσό ανά εργαζόμενο προκειμένου να το αξιοποιήσει σε ομαδικές δραστηριότητες/εξόδους με τα άτομα της ομάδας του. Το ποσό μπορεί να αξιοποιηθεί σε δραστηριότητες εκτός εταιρείας μέσα στη διάρκεια ενός έτους, και  το είδος των ομαδικών δραστηριοτήτων επιλέγεται από τους διευθυντές σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας τους (π.χ. ομαδική έξοδος για φαγητό/ποτό, escape rooms, πάρκα διασκέδασης κ.ά.).

Κοινωνική προσφορά:

Tις ημέρες των Χριστουγέννων, η εταιρεία διοργανώνει φιλανθρωπικό πρωινό μπουφέ, όπου οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν και φέρνουν δικά τους εδέσματα, τα οποία τίθενται προς πώληση στο προσωπικό της εταιρείας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, φορέων, ΜΚΟ κ.λπ.

Εταιρία

PCS

Κατάταξη στη λίστα

2 (20-49εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

 

Αξιοπιστία

9

Σεβασμός

9

Δικαιοσύνη

8

Περηφάνια

9

Συντροφικότητα

10

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση?

Παροχή Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

32

Τζίρος (2015)

2.112.946€

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

9%

Αναλογία ανδρών – γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

15/17

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζόμενου

16

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

28.5%

Παροχή Ιδιωτικής Ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους

PCS: Η συντροφικότητα κυριαρχεί-1

Παροχή Ιδιωτικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος για όλους τους εργαζόμενους

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή