ΑΝΕΛ: «Το ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι»

ΑΝΕΛ: «Το ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάνουμε τιτάνιο αγώνα για να ενισχύσουμε τα νησιά μας» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «AIGAIO 365.GR», υποστηρίζοντας ότι για τους ΑΝΕΛ «η νησιωτικότητα είναι κορυφαίο ζήτημα».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ όσον αφορά τη συνεργασία του κόμματος της με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Το να συνεργαζόμαστε δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι ή όμοιοι ή ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις».

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι «η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε μια ιεράρχηση συγκεκριμένων στόχων. Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Σε αυτήν όμως την περίοδο της κρίσης, είναι η ώρα που οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν ανεξαρτήτως από πού προέρχονται ιδεολογικά, ώστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας εξελίσσεται ομαλά. Διαφορετικές φωνές είναι αυτονόητο ότι θα ακουστούν, αφού ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία. Η πάταξη της διαπλοκής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους, όπως και η διαχείριση μίας δύσκολης οικονομικής κατάστασης, την οποία δε φέραμε οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο, είναι τα δύο κορυφαία ζητήματα που ενώνουν τα δύο κόμματα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή