ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: «Το ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Κάνουμε τιτάνιο αγώνα για να ενισχύσουμε τα νησιά μας» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «AIGAIO 365.GR», υποστηρίζοντας ότι για τους ΑΝΕΛ «η νησιωτικότητα είναι κορυφαίο ζήτημα».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ όσον αφορά τη συνεργασία του κόμματος της με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Το να συνεργαζόμαστε δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει ίδιοι ή όμοιοι ή ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις».

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι «η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε μια ιεράρχηση συγκεκριμένων στόχων. Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Σε αυτήν όμως την περίοδο της κρίσης, είναι η ώρα που οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν ανεξαρτήτως από πού προέρχονται ιδεολογικά, ώστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας εξελίσσεται ομαλά. Διαφορετικές φωνές είναι αυτονόητο ότι θα ακουστούν, αφού ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία. Η πάταξη της διαπλοκής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους, όπως και η διαχείριση μίας δύσκολης οικονομικής κατάστασης, την οποία δε φέραμε οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο, είναι τα δύο κορυφαία ζητήματα που ενώνουν τα δύο κόμματα».

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ