Ζουράρις: «Πρώτα θα δω τα μέτρα και μετά θα αποφασίσω αν θα ψηφίσω»

Ζουράρις: «Πρώτα θα δω τα μέτρα και μετά θα αποφασίσω αν θα ψηφίσω»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα δω τα μέτρα και τα αντίμετρα και μετά θα αποφασίσω» είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Παράλληλα σχολίασε και το αφορολόγητο, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Δημήτρης Καμμένος, λέγοντας πως εάν το αφορολόγητο πλήξει τα πολύ χαμηλά κλιμάκια αυτό θα είναι απαράδεκτο. 

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Ζουράρις μιλώντας στον Flash 96 είπε πως «θα δω ποια θα είναι τα μέτρα σε συνδυασμό με τα αντίμετρα και μετά θα αποφασίσω εάν θα τα ψηφίσω. Η μείωση του αφορολογήτου, αν είναι για τα υψηλά κλιμάκια μπορεί να γίνει αποδεκτή. Αν περιλαμβάνει και τα χαμηλά θα είναι απαράδεκτη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις.

Πρόσθεσε ότι εάν το όριο του αφορολογήτου μειωθεί σημαντικά για τις αδύναμες οικονομικά τάξεις, πρέπει να ληφθούν ικανοποιητικά αντίμετρα.

Παράλληλα ο υφυπουργός Παιδείας έκανε λόγο για παλλαική εκδήλωση που μπορεί να βοηθούσε: 

«Αν πραγματικά, αυτό που είπατε τώρα, ότι είναι βουβή η κοινωνία, δεν εκδηλώνεται μια παλλαϊκή -παλλαϊκή όμως- η εκτίμηση είναι τέτοιου τύπου ώστε δε θα μπορούμε να δώσουμε την απάλυνση η οποία είναι η μόνη πια σε τέτοια περίπτωση, που είναι ουσιαστικά σύγκρουση ανοιχτή και άρνηση των προτάσεων που μας έκαναν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή