Καταρρέει ο Ηρακλής, αποχώρηση Παντελίδη

Καταρρέει ο Ηρακλής, αποχώρηση Παντελίδη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσιάζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής με την υπογραφή των παραγόντων του, Σπύρου Παπαθανασάκη και Νίκου Καγιούλη που έχουν αφήσει την πρώτη ομάδα, αλλά και τις Κ20 και Κ17 στο έλεος του Θεού! Η Κ17 δεν ταξίδεψε για να αγωνιστεί στο παιχνίδι στην Κέρκυρα γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για τη μετάβασή της! Η Κ20 έδινε εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ αλλά δεν έγινε ποτέ με υπαιτιότητα του Ηρακλή, διότι το χόρτο στο γήπεδο ήταν ακούρευτο και δεν υπήρχαν χρήματα να αγοραστεί ασβέστης για να χαραχθούν οι γραμμές! «Ηταν η χειρότερή μου μέρα από τότε που είμαι στον Ηρακλή. Αισθάνθηκα τέτοια ντροπή που δεν ήθελα να αντικρίσω τους παίκτες μου. Τόσο άσχημα δεν έχω νιώσει στη ζωή μου. Από την Κ17 και την Κ20 θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ο Ηρακλής δεν έχει ευθύνη γι’ αυτό. Πρέπει να αγαπήσουν τον Ηρακλή. Υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι άνθρωποι που τον διοικούν», σχολίασε ο τεχνικός της Κ20, Σάκης Αναστασιάδης.

Χθες δεν εμφανίστηκαν στη Μίκρα οι φυσιοθεραπευτές και οι φροντιστές, που είναι έξι μήνες απλήρωτοι και ακούν τους διοικούντες να τους πηγαίνουν από Δευτέρα σε Παρασκευή… Ο Σάββας Παντελίδης βλέποντας αυτή την εικόνα έφυγε από τη Μίκρα, ενώ και οι παίκτες δεν βγήκαν να προπονηθούν. Είναι πολύ πιθανό να μην κατέβουν να παίξουν τον κυριακάτικο αγώνα στην Κέρκυρα.

Ο τεχνικός του Ηρακλή σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Εχει ξαναγίνει αυτό. Κάποιες φορές πρέπει να σέβεσαι και τον εαυτό σου για να δείξεις τη δουλειά σου. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές να γίνει προπόνηση δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση. Είναι σε οριακό σημείο τα πράγματα αγωνιστικά για την ομάδα. Εάν συνεχιστεί αυτό σήμερα και αύριο πώς θα πας να παίξεις την Κυριακή;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή