TAG HEUER – Ένας σταρ στην Baselworld

TAG HEUER – Ένας σταρ στην Baselworld

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φλας άστραψαν στο επιβλητικό περίπτερο της TAG Heuer την Πέμπτη 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης της Παγκόσμιας Έκθεσης της Βασιλείας. Ο πρόεδρος της μάρκας, Jean-Claude Biver υποδέχθηκε στη σκηνή τον επίτιμο πρόεδρο Jack Heuer και τον αστέρα του Χόλιγουντ, δεινό οδηγό αγώνων και πρεσβευτή της TAG Heuer, Patrick Dempsey, για το επίσημο λανσάρισμα της έκδοσης 2017 του χρονογράφου Autavia. Ο θρυλικός χρονογράφος Autavia που δημιούργησε ο Jack Heuer το 1962 και λατρεύτηκε από τους οδηγούς αγώνων τη χρυσή δεκαετία του ’60, επιστρέφει δριμύτερος το 2017, 55 χρόνια μετά το πρωτότυπο μοντέλο.

TAG HEUER – Ένας σταρ στην Baselworld-1

Η σύγχρονη εκδοχή του, το 55th Anniversary Special Edition Autavia, είναι ουσιαστικά το remake του Autavia Rindt, του χρονογράφου που φορούσε ο διάσημος πιλότος της Formula 1, Jochen Rindt. Θα θυμάστε ίσως ότι την περασμένη χρονιά η TAG Heuer διοργάνωσε την καμπάνια «Autavia Cup», προσκαλώντας φίλους και συλλέκτες να επιλέξουν μεταξύ 16 vintage μοντέλων, το Autavia της προτίμησής τους. 55.000 χρήστες του διαδικτύου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ψήφισαν το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο φέτος βρήκε στην παραγωγή.

TAG HEUER – Ένας σταρ στην Baselworld-2

Ο Patrick Dempsey επιφύλαξε μία έκπληξη στον Jack Heuer, ένα οπτικοποιημένο ποίημα αφιερωμένο στον εμπνευστή του Autavia. Στο σύντομο φιλμ «Letter to Jack», το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος ο ηθοποιός, ο Patrick Dempsey εμφανίζεται να οδηγεί ένα κόκκινο MGA, σαν το αυτοκίνητο που ο Jack Heuer έλαβε ως δώρο από τον πατέρα του επειδή ήταν ο πρώτος από την οικογένειά του που πήρε πανεπιστημιακό πτυχίο. Από τότε μπήκε μέσα του το μικρόβιο της ταχύτητας. Στον καρπό του Patrick βλέπουμε βεβαίως το 55th Anniversary Special Edition Autavia. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη διεύθυνση φωτογραφίας του φιλμ ανέλαβε ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Janusz Kaminski, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε ταινίες-θρύλους, όπως Η Λίστα του Σίντλερ, Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και Το σκάφανδρο και η Πεταλούδα (για το τελευταίο βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών), ενώ η μουσική είναι του μουσικού της τζαζ και υποψήφιου για Grammy, Christian Scott Atunde Adjuah.

Δείτε την ταινία…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή