Στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο Κ.Μπαργιώτας

Στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο Κ.Μπαργιώτας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται από σήμερα ο ανεξάρτητος –πρώην του Ποταμιού- βουλευτής Κ.Μπαργιώτας. Μετά την προσχώρηση αυτή, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ φθάνει πλέον στους 19 βουλευτές και ενισχύεται στην τρίτη θέση της στο Κοινοβούλιο.

Σε γραπτή δήλωσή του, μετά από συνάντηση που είχε με την κυρία Φώφη Γεννηματά, αναφέρει: «Από αξιολόγηση σε αξιολόγηση η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τοπ πρόβλημα της χώρας. Δυστυχώς η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει χωρίς να διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα. Η ΝΔ επίσης δεν φαίνεται ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και αρκείται σε μια αέναη, ανούσια εκλογολογία. Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας, είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει.

Το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. Εντάσσομαι από σήμερα στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια, Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προσχεδιασμένη. Για να είναι επιτυχής, προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους».

Ο κ. Μπαργιώτας υπενθυμίζεται πως είχε αποχωρήσει από το κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί στις 7 Φεβρουαρίου.

H ανακοίνωση: 

Στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο Κ.Μπαργιώτας-1

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή