Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 (…) Επικρατέστερος υποψήφιος για τη νέα θέση του γενικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που υπηρετεί στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Για τη θέση έκαναν αίτηση περίπου 20 υποψήφιοι και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδημητρίου θα αναλάβει καθήκοντα μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μετάταξής του. Ο γενικός διευθυντής θα είναι υπεύθυνος για την οικονομική ανάπτυξη του οργανισμού και την εξεύρεση χορηγιών, ενώ θα καταρτίζει τον προϋπολογισμό και τον ετήσιο απολογισμό του οργανισμού μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή. Η σχετική προκήρυξη προέβλεπε ότι η θέση μπορούσε να καλυφθεί από υπάλληλο του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

(…) Φαίνεται ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται ευκολότερα στο πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον όχι για την Αντέλ, η οποία δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να μην περιοδεύσει ποτέ ξανά, αφού πέρασε 15 μήνες ταξιδεύοντας. «Οι επευφημίες με κάνουν να νιώθω κάπως ευάλωτη», αποκάλυψε στους 40.000 ακροατές στη διάρκεια της συναυλίας της στο Οκλαντ της Αυστραλίας. «Ο μόνος λόγος που περιοδεύω είστε εσείς. Δεν είμαι σίγουρη ότι μου ταιριάζει», παραδέχθηκε, λίγο πριν ξεσπάσει σε κλάματα, καθώς περιέγραφε τη 15μηνη περιοδεία της ως «το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας της».

(…) Ενα πορτρέτο του Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε τα περασμένα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 ετών, φιλοτεχνημένο από τον Ντέιμιεν Χιρστ, πουλήθηκε έναντι 580 χιλιάδων δολαρίων σε φιλανθρωπική δράση του Ιδρύματος «The Goss-Michael Foundation» που είχαν φτιάξει από κοινού ο Τζορτζ Μάικλ και ο πρώην σύντροφός του Κένι Γκος. Τα έσοδα θα διατεθούν για την έρευνα του HIV.

(…) Από το τραγούδι και τον χορό του «La La Land» στις σκηνές δράσης του «Blade Runner 2049», ο Ράιαν Γκόσλινγκ (φωτ.) έχει βαλθεί να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως συμπρωταγωνιστής του Χάρισον Φορντ –για τον οποίο δήλωσε ότι είναι εκπληκτικό τύπος και ηθοποιός– θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του κλασικού πλέον «Blade Runner».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή