Ελεύθερος ο ιμάμης – Τι είπε για τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί

Ελεύθερος ο ιμάμης – Τι είπε για τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ξάνθης, μετά την απολογία του, ο ιμάμης που συνελήφθη την Τρίτη για κατοχή όπλων που βρέθηκαν στον μιναρέ του τεμένους. Ο Εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση σε προκαταρκτική εξέταση και εφόσον προκύπτουν ενδείξεις, θα αποφανθεί για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν από νωρίς συγχωριανοί του συλληφθέντος καθώς και παράγοντες της μειονότητας σε ένδειξη συμπαράστασης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthi2.gr, o ιμάμης εξερχόμενος, ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους και τόνισε ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία και θα αποφανθεί.

Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, στην απολογία του ο ιμάμης ανέφερε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο όπλα που βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο του τεμένους καθώς και ότι το τέμενος είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για οποιονδήποτε και άρα προσβάσιμο. Για το φλόμπερ που βρέθηκε στην κατοικία του ανέφερε ότι το είχε αποκτήσει πριν από 23 χρόνια, όταν η άδεια για την κατοχή του δεν ήταν απαραίτητη.

(πηγή ΣΚΑΙ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή