Στις Σπέτσες για το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων

Στις Σπέτσες για το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Poseidonion Grand Hotel και το αρχοντικό νησί των Σπετσών υποδέχονται για τέταρτη χρονιά το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Στις 8-9 Απριλίου η Πλατεία Ποσειδωνίου θα γεμίσει με εντυπωσιακά οχήματα-αντίκες που θα φιλοξενηθούν για μία μόλις μέρα στο νησί χωρίς αυτοκίνητα δημιουργώντας την πιο όμορφη αντίθεση με φόντο το ιστορικό ξενοδοχείο και τα ξεχωριστής ομορφιάς ανοιξιάτικα τοπία των Σπετσών.

Για μία ακόμη χρονιά αυτοκίνητα-αντίκες ηλικίας από 30 έως και 95 ετών θα δώσουν ραντεβού το πρωί του Σαββάτου στα Ίσθμια όπου και θα επιλέξουν αν θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Regularity με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην Trophy Tour με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. Τα περίπου 100 πληρώματα που θα λάβουν φέτος μέρος στη συνέχεια θα κατευθυνθούν μέσα από το μαγευτικό τοπίο της Πελοποννήσου στην Κόστα από όπου με το Ferry θα διασχίσουν τα νερά του Αργοσαρωνικού για να μεταφερθούν στις Σπέτσες και να πάρουν τις θέσεις τους στην Πλατεία Ποσειδωνίου μπροστά από το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel. Τη δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες θα κάνουν τον γύρο του Νησιού των Αρωμάτων ανακαλύπτοντας την ομορφιά της σπετσιώτικης υπαίθρου στην πιο όμορφη εκδοχή της.

Ήδη από την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων στις Σπέτσες, η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του νησιού και τους επισκέπτες. Οι παρευρισκόμενοι έχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οχήματα-σταθμούς στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας που κοσμούν στο πέρασμα τους τις γραφικές γωνιές των Σπετσών. Στα χρόνια που επισκέπτεται το Ράλι το νησί έχουν παρελάσει στους δρόμους του Bentley, Jaguar, Chrysler, Porche, Cadillac, Maserati, Mercedes, Chevrolet και Alpha Romeo που έκλεψαν τις εντυπώσεις και διεκδίκησαν μια θέση στα καλλιστεία που διοργανώνονται στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ύστερα από τρεις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις στις Σπέτσες, το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που το έχει αναδείξει σε θεσμό. Η θέρμη με την οποία έχει αγκαλιαστεί η συγκεκριμένη εκδήλωση επιβεβαιώνει την επιτυχία της και παράλληλα επιβραβεύει τις προσπάθειες του Poseidonion Grand Hotel να φιλοξενεί εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον αστικό χαρακτήρα του νησιού και το φέρνουν κάθε χρόνο στο προσκήνιο.

Πηγή: skipperondeck.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή