Τέλος οι Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης από τον Αρη

Τέλος οι Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης από τον Αρη

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εκτός ομάδας έθεσε ο Νίκος Κωστένογλου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος τους Ραούλ Μπράβο και Χρήστο Ιντζίδη. Ο τεχνικός του Αρη κάλεσε χθες στο γραφείο του τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ενημέρωσε για την απόφασή του. «Δεν σας υπολογίζω για αγωνιστικούς λόγους, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», ήταν το μήνυμά του και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση, η οποία και θα επικυρώσει και τυπικά τη λύση της συνεργασίας με τους δύο παίκτες. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες τον ίδιο δρόμο στο πλαίσιο της γενικής αφύπνισης του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η ενέργεια του Κωστένογλου να «τελειώσει» τους Μπράβο και Ιντζίδη μπορεί να χαρακτηρίστηκε αιφνιδιαστική, αλλά στα ενδότερα του ποδοσφαιρικού Αρη μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, διότι σχεδόν όλοι περίμεναν μια τέτοιου είδους εξέλιξη.

Για τον Ιντζίδη θέμα υπάρχει από εποχή Αναστόπουλου. Ο 24χρονος αμυντικός ξεκίνησε ως βασικός, στην πορεία έχασε τη θέση του στην ομάδα και αυτό φαίνεται πως τον ενόχλησε και έβγαλε ως αντίδραση μια αδιαφορία που δεν πέρασε απαρατήρητη. Πριν από τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ο Κωστένογλου ήθελε να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες. Ο Ιντζίδης ζήτησε να μην ταξιδέψει λόγω ίωσης και αυτό μάλλον ενόχλησε τον Ελληνα τεχνικό. Σε ό,τι αφορά τον Ραούλ Μπράβο, από την ημέρα που ανέλαβε ο Κωστένογλου ήταν ξεκάθαρο πως δεν τον υπολογίζει. Παρόλο που ήταν υγιής, δεν ήταν καν στη 18άδα σε όλους τους αγώνες. Πριν από μερικές μέρες ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε από τον προπονητή να του δώσει μια ευκαιρία και ο Κωστένογλου τον άκουσε και το έπραξε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αλλά είδε έναν Ραούλ Μπράβο από κάκιστο έως αδιάφορο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή