Aλμα πρόκρισης των κοριτσιών του Ολυμπιακού στο βόλεϊ

Aλμα πρόκρισης των κοριτσιών του Ολυμπιακού στο βόλεϊ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της ρωσικής Γενισέι με 3-1 (25-15, 18-25, 25-17, 27-25).

Στο πρώτο σετ η ελληνική ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια σε όλους τους τομείς. Το δεύτερο ανήκε στις Ρωσίδες, καθώς χάρη στην καλή επίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Μέχρι τα μισά του τρίτου σετ η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Ο Ολυμπιακός, όμως, με όπλο το σερβίς υπερίσχυσε. Οσοι βρέθηκαν στο κλειστό στου Ρέντη, στο τέταρτο σετ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Η νίκη για τις «ερυθρόλευκες» ήρθε από τα χέρια της Κατερίνας Γιώτα.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου.

Τα πλέι οφ ανδρών

Σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες για τα πλέι οφ της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 18.00: ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλ., 18.30: Ολυμπιακός – Ηρακλής, Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σ., 20.00: Παμβοχαϊκός – Κηφισιά. Η πρόκριση για τους ημιτελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή