Διακρίσεις για τον όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη

Διακρίσεις για τον όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Koρυφαίες διακρίσεις εξασφάλισε ο ξενοδοχειακός όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στο πλαίσιο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την απονομή βραβείων σε επιχειρήσεις και τουριστικούς oμίλους.

Αναλυτικά, ο ιδρυτής και πρόεδρος του oμίλου Νίκος Δασκαλαντωνάκης παρέλαβε το κορυφαίο βραβείο στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Creative Greece Awards 2017 των σημαντικότερων εξωστρεφών ομίλων της χώρας. Eπίσης, ο όμιλος έλαβε πέντε βραβεία στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tourism Awards 2017. To ξενοδοχείο Corfu Imperial έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Exclusive Resort, το ξενοδοχείο Caramel έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Resort, το ξενοδοχείο Club Marine Palace έλαβε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία All – Inclusive Resort και η Grecotel έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Γαστρονομία, Αριστεία-Καινοτομία και στην κατηγορία αξιοποίηση μηχανών αναζήτησης για το Grecotel Mastering Top ranking in luxury μέσω του συνεργάτη της Globe One. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Greek Hospitality Awards 2017 το Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort αναδείχθηκε ως κορυφαίο ξενοδοχείο (Top Greek Hotel 2017). Eπιπλέον, το White Palace έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek All- inclusive Resort και το Olympia Riviera Thalasso το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek Beach Resort. H Grecotel Hotels and Resorts έλαβε το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Βest Greek Hotel and Resort Brand, Best Greek Dining Experience και Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή