Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα βρεθεί στη Στοκχόλμη για μια συναυλία και με την ευκαιρία αυτή θα παραλάβει και το βραβείο Νομπέλ Λογοτεχνίας πέντε μήνες μετά τη βράβευσή του. Ο λόγος για τον Μπομπ Ντίλαν  (φωτ.), ο πρώτος μουσικός που κερδίζει το βραβείο στην κατηγορία της Λογοτεχνίας με το σκεπτικό ότι κατάφερε να «δημιουργήσει νέες μορφές ποιητικής έκφρασης μέσα στη σπουδαία αμερικανική μουσική παράδοση». Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι αν θα παραλάβει και το χρηματικό ποσό που συνοδεύει τη βράβευση.

(…) Ξεσπάθωσε η Εμα Τόμσον και τα έβαλε με το Χόλιγουντ που πιέζει αφόρητα τις γυναίκες ηθοποιούς. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε σουηδικό τηλεοπτικό κανάλι, η Βρετανίδα ηθοποιός ανέφερε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα της ταινίας Brideshead Revisited, όπου απείλησε τους παραγωγούς του φιλμ με αποχώρηση, αν δεν σταματούσαν να πιέζουν μια συνάδελφό της να αδυνατίσει. Η Εμα Τόμσον, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της ηθοποιού, είπε ότι «οι γυναίκες ηθοποιοί που βρίσκονται στη δεκαετία των 30, απλά… δεν τρώνε».

(…) «Στη σειρά ER υποδυόμουν έναν παιδίατρο. Οπότε ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα παιδιά. Επιπλέον, αν συμβεί κάποιο ατύχημα, είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος». Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ  όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Οταν η συζήτηση έφτασε στα ονόματα των διδύμων, απέφυγε με μαεστρία να απαντήσει, λέγοντας ότι «πρέπει με την Αμάλ (Κλούνεϊ) να σκεφτούμε πιθανά ονόματα».

(…) Την πρώτη του δουλειά ως μοντέλο έκανε ο 16χρονος γιος της Μαντόνα, Ρόκο,  που φωτογραφήθηκε για την ανοιξιάτικη καμπάνια της εταιρείας αθλητικών ειδών Adidas. Επειτα από μακράς διάρκειας δικαστική μάχη η Μαντόνα και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Ρόκο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, ήρθαν σε συμφωνία για την κηδεμονία του γιου τους, οι όροι της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστοί. Πάντως, εδώ και πολύ καιρό, δημόσια εμφάνιση μαζί με το τέκνο της δεν έχει κάνει η βασίλισα της ποπ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή