Σταϊκούρας: «Η οικονομία σέρνεται στην ύφεση. Και νέα μέτρα λιτότητας δρομολογούνται»

Σταϊκούρας: «Η οικονομία σέρνεται στην ύφεση. Και νέα μέτρα λιτότητας δρομολογούνται»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η οικονομία σέρνεται στην ύφεση. Και νέα μέτρα λιτότητας δρομολογούνται», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ σχολιάζει πως «η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων ζητά πολιτική αλλαγή, το συντομότερο δυνατόν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα:

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η μέση ελληνική οικογένεια πλήττεται όλο και περισσότερο. Μειώνεται, διαρκώς, η κατανάλωσή της, ακόμα και για βασικά είδη διατροφής.

Η υπερφορολόγηση των δυο τελευταίων ετών και η καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης μειώνουν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και συρρικνώνουν την αγοραστική τους δύναμη. Η αβεβαιότητα μεγαλώνει. Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται. Η απασχόληση μειώνεται. Το Κράτος χρωστάει όλο και περισσότερα στους ιδιώτες. Η οικονομία σέρνεται στην ύφεση. Και νέα μέτρα λιτότητας δρομολογούνται. 

Αυτό είναι το κόστος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Κόστος που διογκώνεται και το πληρώνει πολύ ακριβά η κάθε ελληνική οικογένεια.

Γι’ αυτό, η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων ζητά πολιτική αλλαγή, το συντομότερο δυνατόν».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή