Χίος: Σε σοβαρή κατάσταση Σύρος πρόσφυγας που αυτοπυρπολήθηκε

Χίος: Σε σοβαρή κατάσταση Σύρος πρόσφυγας που αυτοπυρπολήθηκε

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας Σύρος πρόσφυγας που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί στις 2.20 το μεσημέρι της Πέμπτης στο hot spot της ΒΙΑΛ. Ο νεαρός πρόσφυγας φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Αρχικά, ο 29χρονος Σύρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χίου όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ για την αεροδιακομιδή.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο νεαρός πρόσφυγας έφτασε στη Χίο στις 22 Μαρτίου 2017.

Επίσης, τραυματίσθηκε στα χέρια ένας αστυνομικός, ο οποίος έσπευσε να σώσει τον πρόσφυγα και ο οποίος επίσης βρίσκεται στο νοσοκομείο Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η εικόνα για τον αστυνομικό είναι σχετικά καλή. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, έχει εγκαύματα 3% στο πρόσωπο και 7% στα άκρα και είναι πιθανόν να διακομισθεί και αυτός στην Αθήνα, για την κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού.

Στην ΒΙΑΛ έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν περί τις 3 το απόγευμα τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Χίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή