Γυμναστική σε… 3gym

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mία νέα σελίδα στο χώρο της γυμναστικής για όλους φιλοδοξεί να ανοίξει η νέα διοργάνωση «The 3Gym Concept», η οποία θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, στο Περιστέρι (17.00, Κλειστό γυμναστήριο «Δίδυμα Περιστερίου»).

Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα, καθώς κάθε σωματείο καλείται να παρουσιάσει τρία ομαδικά προγράμματα με διαφορετικό γυμναστικό αντικείμενο (ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, τραμπολίνο κλπ.) ή να συνεργαστεί με άλλα προκειμένου να σχηματίσει μία πλήρη ομάδα. Θα πάρουν μέρος 290 αθλητές και αθλήτριες που εκπροσωπούν 21 σωματεία και έχουν φτιάξει επτά «3Gym» ομάδες.  

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα και η συνεργασία. Δεν είναι τυχαίο ότι ως κεντρικό “μότο” οι διοργανωτές χρησιμοποιούν το «συνεργάσου και έλα να διακριθείς». «Η ιδέα ξεκίνησε και σχεδιάστηκε ως ένα πρόσθετο κίνητρο για τους αθλητές και τις αθλήτριες των φορέων της γυμναστικής με σκοπό την μεταξύ τους συνεργασία. Είναι πολύ σημαντικό παιδιά διαφορετικών φορέων να βρίσκονται μαζί και να διεκδικούν τη διάκριση αλλά και προπονητές να συνεργάζονται ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό», δήλωσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συμεών Σκουτέρης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί αυτή τη χρονιά σε πιλοτική μορφή και οι διοργανωτές φιλοδοξούν, στη συνέχεια, να γίνει διεθνής.

Κάθε πρόγραμμα θα διαρκεί 2.30 λεπτά και η κάθε ομάδα θα αξιολογηθεί και στα τρία διαφορετικά αθλήματα που θα επιλέξει να παρουσιάσει. Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τριμελείς επιτροπές με πρόεδρο διεθνή κριτή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή