Η ταινία που έκοψε ένα εισιτήριο

Η ταινία που έκοψε ένα εισιτήριο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες προοιωνίζεται πως θα μείνει στην ιστορία η νέα ταινία του Σάια ΛαΜπαφ,  «Man down».

Παρά το δυνατό κάστ,( Γκάρι Ολντμαν, Τζάι  Κόρτνι και Κέιτ Μάρα), η ταινία που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο, κατάφερε να προσελκύσει έναν θεατή. Με λίγα λόγια, έκοψε μονάχα ένα εισιτήριο στο πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της, κάνοντας είσπραξη ύψους 7 λιρών.

Σε αντιπαραβολή, η ταινία «Πεντάμορφη και το Τέρας», σημείωσε εισπράξεις για το ίδιο σαββατοκύριακο, ύψους  6,75 εκατ. λιρών.

Πριν σπεύσουμε να καταδικάσουμε το φιλμ ως μια συνηθισμένη σκηνοθετική αποτυχία, αξίζει να ειπωθεί πως το φιλμ κυκλοφόρησε ψηφιακά σε επιλογή on demand  ταυτόχρονα με την πρεμιέρα και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray τον επόμενο μήνα ενώ έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά σε έναν κινηματογράφο.

Βέβαια, η ταινία «Man down», ήδη στα φεστιβάλ Τορόντο και Βενετίας είχε αποσπάσει αρνητικές κριτικές, ενώ τόσο η Daily Telegraph όσο και ο Guardian το «έθαψαν, με τον τελευταίο να γράφει πως η ταινία «δεν σώζεται με τίποτα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή