Ικανοποιημένοι οι Γερμανοί τουρίστες

Ικανοποιημένοι οι Γερμανοί τουρίστες

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υψηλή βαθμολογία έδωσαν οι Γερμανοί τουρίστες στα ελληνικά ξενοδοχεία κατά τη διαμονή τους το 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της ΤUI, μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο.

Η έρευνα για την ικανοποίηση των πελατών της TUI Γερμανίας στη χώρα μας παρουσιάστηκε στη Ρόδο και δημοσιοποιήθηκε με ανακοίνωση του οργανισμού που εστάλη από το Αννόβερο και την Αθήνα. Στην κλίμακα από το 0 έως το 10 η βαθμολόγηση της ποιότητας των ελληνικών ξενοδοχείων από τους Γερμανούς έφθασε σε 8,70. Ξεχώρισαν η Κως με 8,84, η Ρόδος με 8,73 και η Κρήτη με 8,70. Καλές επιδόσεις καταγράφηκαν για τα ελληνικά ξενοδοχεία στις κατηγορίες «εξυπηρέτηση πελατών», «ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις» και «ποιότητα υπηρεσιών εστίασης». Σε σύγκριση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, οι ελληνικοί διαθέτουν από τους υψηλότερους δείκτες στον τομέα της φιλοξενίας. Βελτιώσεις πρέπει να γίνουν στους τομείς της περιβαλλοντικής φροντίδας των προορισμών και της ποιότητας των πολιτιστικών υποδομών. Τα ζευγάρια και οι οικογένειες με παιδιά αποτελούν τις 2 μεγαλύτερες ομάδες Γερμανών πελατών της TUI στην Ελλάδα. Ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, περιφερειακός διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου της Tui Destination Services, εκτίμησε για φέτος ότι οι αφίξεις των Γερμανών στην Ελλάδα θα αυξηθούν κατά 30%.

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα και έρευνας της GBR για τον προορισμό της Θεσσαλονίκης, που παρουσίασε, χθες, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων της πόλης Αριστοτέλης Θωμόπουλος. Η έρευνα έδειξε ότι 96% των επισκεπτών επιθυμούν να επισκεφθούν ξανά τη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή