Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με πρώτο «τελικό» στο Τορίνο

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με πρώτο «τελικό» στο Τορίνο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πρώτο από τα δύο μεγάλα ζευγάρια των προημιτελικών, το Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα (αύριο ακολουθεί και το Μπάγερν – Ρεάλ), πέφτουν κατά κύριο λόγο τα φώτα απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κάθε αγωνιστικό βράδυ πλέον θα έχει κι έναν πρόωρο τελικό, όσο και αν αυτό θέτει στο περιθώριο μια μεγάλη μάχη όπως η αποψινή μεταξύ Ντόρτμουντ και Μονακό.

Στο Τορίνο συναντιέται ξανά το ζευγάρι του τελικού του 2015, με τη Γιουβέντους, πιο ώριμη και πιο μεστή από πλευράς ρόστερ σε σύγκριση με πρόπερσι, να υποδέχεται μια Μπαρτσελόνα που δεν είναι στα καλύτερά της, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας. Σήμερα μάλιστα προέρχεται από το… χαστούκι με σκορ 2-0 από τη Μάλαγα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, η οποία άφησε τους Καταλανούς τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ, που έχει και ματς λιγότερο.

Στη Βαρκελώνη οι οπαδοί βράζουν κατά των Νεϊμάρ και Αντρέ Γκόμες. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε με δύο εντελώς επιπόλαιες κίτρινες κάρτες («Ασυγχώρητος» ήταν ο σχετικός τίτλος της εφημερίδας «Σπορτ»), ενώ ο Πορτογάλος διαπράττει συνεχώς λάθη που κοστίζουν.

H «μεγάλη κυρία» τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων ετών στην έδρα της στην Ευρώπη και αναμφίβολα έχει τον πρώτο λόγο απόψε, όταν θα είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ Ντάνι Αλβες θα αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Γιουβέντους την έως πέρυσι ομάδα του.

Ο ισπανικός Τύπος είχε χθες συνέντευξη του διεθνούς Ιταλού αμυντικού της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του Μάρκο Βεράτι, της Παρί Σεν Ζερμέν, του είπε ότι «στο Καμπ Νου δεν μπορείς καν να δεις την μπάλα!». Ετσι οι Ιταλοί θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην έδρα τους, μετά και το 4-0 υπέρ της Παρί Σ.Ζ. που ανέτρεψε η Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα στη Γερμανία η πρωτοπόρος της Λιγκ 1, Μονακό, θα αντιμετωπίζει την αινιγματική φέτος Ντόρτμουντ, σε ένα ματς που αν μη τι άλλο υπόσχεται πολλά γκολ. Από την Μπορούσια θα λείψει πάλι ο Μάρκο Ρόις, που ήταν απών και στην ήττα με 4-1 από την Μπάγερν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή