Πρώτο βήμα για τον τίτλο του Τσάλεντζ Καπ

Πρώτο βήμα για τον τίτλο του Τσάλεντζ Καπ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To αποτέλεσμα που θα τις βοηθήσει να φτάσουν στη μεγαλύτερη επιτυχία του τμήματος θα διεκδικήσουν σήμερα οι αθλήτριες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την τουρκική Προύσα, στον πρώτο από τους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ (19.30) και το «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, καθώς όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί το Μ. Σάββατο στην Τουρκία. Η δυναμικότητα της τουρκικής ομάδας είναι γνωστή στην ελληνική ομάδα, διότι οι δύο σύλλογοι βρέθηκαν αντιμέτωποι σε τουρνουά στην αρχή της περιόδου. «Για εμάς η ευρωπαϊκή χρονιά ξεκίνησε στην Μπούρσα με το διεθνές τουρνουά και θα ολοκληρωθεί εκεί στον δεύτερο τελικό. Γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες, όμως μία στιγμή έμπνευσης ή μιας παίκτριας μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενώ η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, συμπλήρωσε: «Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αντίπαλός μας παίζει σε πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε έναν τελικό θέλεις να πάρει τον τίτλο και τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Στη Προύσα θα κριθούν όλα, εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα και στα δύο παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορουμε».

• Για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, στον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, με 3-2, ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα. Τα σετ: 25-22, 29-27, 18-25, 17-25, 15-13. Οι γηπεδούχοι ήταν οι πρωταγωνιστές του πρώτου σετ, ενώ στο επόμενο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Η συνέχεια ανήκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ το τάι μπρέικ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι «πράσινοι» έκαναν αρκετά λάθη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο 14-11 υπήρξε διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για λανθασμένες θέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ στην περιστροφή και αποβλήθηκαν οι Καραμαρούδης (ΠΑΟ), Τζήκας (ΠΑΟΚ). «Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να κάνει πολλά πράγματα», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα.

Προχθες ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παμβοχαϊκού με 3-0 (25-23, 25-20, 25-18). Οι επόμενοι αγώνες για τους ημιτελικούς θα διεξαχθούν τη Μ. Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή