Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η υψίφωνος Αννα Μορφίδου συμπράττει με το Athens Chamber Ensemble 2012 στο έργο Stabat Mater του Τζοβάνι Μπατίστα Περγκολέζι, στις 8.30 μ.μ. στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου (Φιλελλήνων 27).

• Ο ποιητής Γιώργος Δουατζής συνομιλεί με τον συνθέτη και πιανίστα Στέφανο Κορκολή στις 7.30 μ.μ. στο Θέατρο «Eαρ» Βικτώρια (Μαγνησίας 5). Θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

• Το ορατόριο του Χάυδν «Οι επτά τελευταίοι λόγοι του Χριστού πάνω στον Σταυρό» ερμηνεύει η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη στις 8.30 μ.μ. στην Τεχνόπολη. Συμμετέχουν ως σολίστ οι Δέσποινα Σκαρλάτου, Ελένη Βουδουράκη, Δημήτρης Πακσόγλου, Πέτρος Μαγουλάς και ο Αλέξης Κωστάλας στον ρόλο του αφηγητή.

• Στο πλαίσιο του κύκλου Τα σονέτα του Σαίξπηρ στη νέα σκηνή, η bijoux de kant παρουσιάζει την παράσταση «Αντιφώνηση» του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη στις 9 μ.μ. Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής (Κυκλάδων 11).

• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά Γ΄ έως ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού με τίτλο «Ταξιδεύοντας στον χρόνο με τον Οδυσσέα» στις 11 π.μ. στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (κρατήσεις στο 213-21.44.891).

• Εργαστήρι στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου αρχίζει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Public Κολωνακίου.

• Εργαστήρι υφαντικής για παιδιά από 4 έως 9 ετών με τίτλο «Το Πάσχα έφτασε» στις 11 π.μ. στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Τριπόδων 23).

• Τον 3ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας διοργανώνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο και η Λέσχη Noir (πληροφορίες στο www.metaixmio.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή