Γεύμα εργασίας Μητσοτάκη – Κατάινεν με το βλέμμα στο Brexit

Γεύμα εργασίας Μητσοτάκη – Κατάινεν με το βλέμμα στο Brexit

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεύμα εργασίας με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Γιούρκι Κατάινεν, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, είχε το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, τη συζήτηση των δύο ανδρών μονοπώλησαν η βρετανική απόφαση να ενεργοποιήσει τη διαδικασία εξόδου από την ΕΕ καθώς και οι προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η Ενωση. Ακόμα συζήτησαν, για τις τάσεις προστατευτισμού που αναπτύσσονται τελευταία στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχαν στον Πειραιά δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη αξιοποίησης, από τη χώρα μας, των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρει η ΕΕ για την τόνωση της απασχόλησης, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Ευρωπαίο αξιωματούχο για τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή