Chef and the dog

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θέση: Στην Λουκιανού στο Κολωνάκι δίπλα στην Πατρ. Ιωακείμ. Για περαστικούς όχι εποχούμενους.

Η ατμόσφαιρα: Νεανική στο καθώς πρέπει «βρώμικο» που τόσο αρέσει στους περισσότερους, είτε το ομολογούν είτε όχι. Με μπάρες, για καθιστό φαγητό αλλά και takeaway και delivery.

Το φαγητό: Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 12 hot dogs πολύ περιποιημένα. Καμμία σχέση με τα «βρώμικα» του δρόμου. Είμαστε 4, πήραμε 3 hot dogs και σπιτικά chicken nuggets παναρισμένα με πάνκο και μια καυτερή σάλτσα μουστάρδας. Θα βρείτε ακόμη ένα steak, σαλάτες και πατάτες. Το ποτό εννοείται ότι είναι η μπύρα (Stella Artois) ή τα αναψυκτικά.

Chef and the dog-1

Λοιπόν η «κουζίνα» είναι προφανώς απλή αλλά όπως είπαμε περιποιημένη. Μπέικον, τσένταρ και καραμελωμένα κρεμμύδια πολύ λεπτοκομμένα, σχεδόν παντού, ωραίες σάλτσες, και εκτός από τα κλασσικά γερμανικής και μεξικάνικης επιρροής έχουμε και γιαπωνέζικης και κορεάτικης. Ακόμη και hot dog με αστακό είδαμε στο μενού αλλά δεν το δοκιμάσαμε. Αντιβαίνει στις αρχές μας καθότι ο αστακός… δεν είναι αρκετά «βρώμικος».

Ο λογαριασμός: Η «μερίδα» αν μπορεί να λεχθεί αυτό είναι χορταστική. Η τιμή αρχίζει από τα 5,50 ευρώ, η μέση τιμή είναι 7 ευρώ και μόνο ο αστακός κοστίζει 10 και το φιλέτο 15. Χορταίνεις φθηνά.

Η κάβα: Πήραμε Stella Artois. Υπάρχει όμως και κάβα κρασιών.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτό από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

Chef and the dog,

Λουκιανού 21β, Κολωνάκι,

Τ/ 210-72.48.889

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή