ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δύο Ελληνες... άρχοντες των δαχτυλιδιών

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΕΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Κλουζ της Ρουμανίας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης προκρίθηκαν στους τελικούς των κρίκων (22/4).

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο Λευτέρης Πετρούνιας συμπλήρωσε έναν χρόνο αήττητος. Πήρε το «εισιτήριο» με την υψηλότερη βαθμολογία (15,366) και το Σάββατο θα διεκδικήσει το τρίτο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο της συλλογής του. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης προκρίθηκε ως 8ος με 14,700, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία.  

Οι υπόλοιποι αθλητές μας δεν κατάφεραν να κλείσουν... ραντεβού στις οκτάδες των τελικών. Ο Βλάσης Μάρας στο πρώτο πέταγμα δεν κατάφερε να πιάσει τη μπάρα του μονόζυγου με αποτέλεσμα να πέσει στο πόντιουμ. Στο δίζυγο ο Νίκος Ηλιόπουλος δεν είχε «καθαρή» εκτέλεση (13,633), ο Γιώργος Χατζηευσταθίου συγκέντρωσε 13,766 στον πλάγιο ίππο και ο νεαρός Αντώνης Τανταλίδης συνέλεξε 13,966 στις ασκήσεις εδάφους και 13,800 στον πλάγιο ίππο.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο με τους προκριματικούς των γυναικών. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Βασιλική Μιλλούση, Βάλια Πλυτά, Αργυρώ Αφράτη και Ιωάννα Ξουλόγη.

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ