Βρετανία: Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές ο Τζορτζ Όσμπορν

Βρετανία: Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές ο Τζορτζ Όσμπορν

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα και δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου, με επιστολή που έστειλε στους ψηφοφόρους της περιφέρειας του.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Όσμπορν, ο οποίος θεωρείτο ένα από τα φαβορί για την πρωθυπουργία μετά την παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον και μέχρι να χάσει τη θέση του ως υπουργός Οικονομικών λόγω της στήριξης του στην καμπάνια υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, ανέλαβε τη διεύθυνση της εφημερίδας Evening Standard.

«Παραιτούμε προς το παρόν από τη Βουλή των Κοινοτήτων. Όμως θα παραμείνω ενεργός στον διάλογο σχετικά με το μέλλον της χώρας μας και με ζητήματα τα οποία με αφορούν», ανέφερε ο Όσμπορν στην επιστολή του, προσθέτοντας πως θα συνεχίσει να μάχεται για τη Βρετανία που αγαπάει από τη διεύθυνση μία σπουδαίας εφημερίδας.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή