Η Interamerican στη διεθνή συνάντηση για την Ψηφιακή Υγεία

Η Interamerican στη διεθνή συνάντηση για την Ψηφιακή Υγεία

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Ψηφιακή Υγεία» ήταν το θέμα της διεθνούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία Eurapco, βασικό μέλος της οποίας είναι η Interamerican. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν από τους εκπροσώπους των οκτώ μεγάλων ευρωπαϊκών ασφαλιστικών εταιρειών, που απαρτίζουν τη συμμαχία, οι σύγχρονες εφαρμογές και καινοτομίες της ψηφιακής τεχνολογίας, που αλλάζουν τις παραμέτρους πρόληψης και θεραπείας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην ασφάλιση υγείας. Κατά το διήμερο της συνάντησης, έξι νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) παρουσίασαν λύσεις υψηλής τεχνολογίας που έχουν αναπτύξει για την αποτελεσματικότερη και αμεσότερη αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής και θετικές προσδοκίες στην καθημερινότητα των ασθενών.

Η Interamerican βρίσκεται στην αιχμή της πρωτοπορίας στον τομέα της υγείας με μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα από ατομικά συμβόλαια –δηλαδή, χωρίς τα ασφάλιστρα των ομαδικών ασφαλίσεων– ύψους 84 εκατ. ευρώ κατά το 2016 και είναι η μοναδική στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με ιδιόκτητες υποδομές πρωτοβάθμιας φροντίδας και νοσηλείας. Η εταιρεία δίνει έμφαση στον τομέα της πρόληψης, έχοντας αναπτύξει ένα πρωτοπόρο στην Ελλάδα σύστημα υγείας που βασίζεται στο πανελλαδικό δίκτυο, με 1.417 συμβεβλημένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 540 ειδικούς συνεργάτες-χειρουργούς που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία για επεμβάσεις, 250 διαγνωστικά κέντρα και 32 κλινικές. Τα προγράμματά της είναι τύπου Medisystem (εξετάσεων – νοσοκομειακής κάλυψης), Medihospital (νοσοκομειακής κάλυψης) και Medicash (επιδοματικά) και διαβαθμίζονται σε τρία επίπεδα καλύψεων: «Freedom», «Optimum» και «Benefit», με προστιθέμενη αξία τις υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας και την παροχή δεύτερης ιατρικής γνώμης από το παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων ιατρών «Best Doctors».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή