ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν καταγγέλλει τον «απατεώνα» Τραμπ

Αλλη μια στρατευμένη εμφάνιση του τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν στη δισκογραφία, αυτή τη φορά με μια ολομέτωπη επίθεση στον «απατεώνα», όπως τον αποκαλεί, πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Το τραγούδι διαμαρτυρίας, για το οποίο συνεργάστηκε με τον ρόκερ από το Πίτσμπουργκ Τζο Γκρασέκι, μόλις κυκλοφόρησε και έχει τίτλο That’s What Makes Us Great, ένα λογοπαίγνιο που βασίζεται στο σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου «Να ξανακάνουμε την Αμερική μεγάλη». Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος τροβαδούρος της αμερικανικής εργατικής τάξης είχε στηρίξει πέρυσι τη Χίλαρι Κλίντον, αντίπαλο του Τραμπ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΗΠΑ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Με ένα τραγούδι καταγγέλλει ο Αμερικανός τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν τον «απατεώνα» Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το τραγούδι, το οποίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον ρόκερ από το Πίτσμπουργκ Τζο Γκρασέκι και έχει τίτλο «What makes us great», έχει σαφείς αναφορές στον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε βασικό εκφραστή των προβλημάτων της εργατικής τάξης που εξέλεξε τον Τραμπ, στήριξε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση τη Δημοκρατική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον. «Μη μου λες ψέμα και το πουλήσεις ως γεγονός, έχω περάσει από αυτόν τον δρόμο νωρίτερα και δεν θα ξαναγυρίσω. Μη μου καυχιέσαι ότι δεν διάβασες ποτέ ένα βιβλίο. Δεν εμπιστεύομαι ποτέ έναν απατεώνα», είναι ένας από τους επίμαχους στίχους που αναφέρονται στον Τραμπ.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ