Ανεβλήθη για σήμερα η απολογία του Ολυμπιακού

Ανεβλήθη για σήμερα η απολογία του Ολυμπιακού

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χθες επρόκειτο να συζητηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση των συμβάντων στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ με κατηγορούμενη την ομάδα του Ολυμπιακού. Το δικαστήριο διέκοψε για σήμερα, κάνοντας δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να ολιγόωρη αναβολή ώστε το αίτημα για πρόσθετη παρέμβαση να μην προσκρούει στη διάταξη που προβλέπει ότι πρέπει να υποβάλλεται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη συζήτηση της υπόθεσης. Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα της πρόσθετης παρέμβασης του ΠΑΟΚ λόγω του «24ώρου» και επειδή δεν υπάρχει έννομο συμφέρον. Η πλευρά του ΠΑΟΚ απάντησε ότι το έννομο συμφέρον προκύπτει από τη βαθμολογία και ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ο ΠΑΟΚ υπερτερεί. Η απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή προκάλεσε δυσαρέσκεια στην πλευρά του Ολυμπιακού. Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να γίνει δεκτό το αίτημα που υπέβαλαν χθες το πρωί ώστε να κληθούν ως μάρτυρες οι διαιτητές του αγώνα, ο δεύτερος παρατηρητής αγώνα, Π. Λασκαράκης, εκπρόσωπος της ΑΕΚ και να ζητηθεί το οπτικοακουστικό υλικό ώστε διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια.

Χθες, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος -Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Σεμπά, για την τρικλοποδιά στον Αραούχο στον ίδιο αγώνα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορείται για απόπειρα βιαιοπραγίας ή εξυβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω σε άλλον ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος θα χάσει δύο παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε τον Σεμπάστιαν Λέτο με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή