Εκτός τελικού τα κορίτσια της ενόργανης στη Ρουμανία

Εκτός τελικού τα κορίτσια της ενόργανης στη Ρουμανία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο οι Λευτέρης Πετρούνιας και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε τελικούς οργάνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης της Ρουμανίας. Οι πρωταθλητές μας θα αγωνιστούν αύριο το μεσημέρι στους κρίκους. Για μία θέση έμεινε έξω από την 24άδα στο σύνθετο ατομικό η Αργυρώ Αφράτη. Συγκέντρωσε 49,933 βαθμούς και πλασαρίστηκε 25η.

Χθες το απόγευμα η Βασιλική Μιλλούση και η Βάλια Πλυτά είχαν πτώσεις σε δοκό και ασύμμετρους ζυγούς, αντίστοιχα. Η Μιλλούση είχε πτώση στην είσοδο του προγράμματός της, ενώ η Πλυτά παρουσίασε, αρχικά, ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα αλλά δεν κατάφερε να πιαστεί από τον ζυγό στο τελευταίο από τα έξι πετάγματα. «Εκτέλεσα όπως έπρεπε το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματός μου και ήρθε το λάθος στο ευκολότερο κομμάτι. Μου “βγήκαν” και τα έξι πετάγματα, αλλά στο τελευταίο δεν πήρα τη σωστή στήριξη και έπεσα. Αν είχα αποφύγει την πτώση θα ήμουν μέσα στην οκτάδα», τόνισε μετά τον αγώνα η Βάλια Πλυτά. Η Ιωάννα Ξουλόγη μπορεί να μην είχε πτώση στη δοκό ισορροπίας, αλλά κάποια λάθη την άφησαν εκτός τελικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή