Πρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Πρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Παναθηναϊκού θα γίνει σήμερα μέσω της Γ.Σ. της ΠΑΕ που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ. Η θητεία του υπάρχοντος λήγει και ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να μην ηγηθεί του νέου σχήματος αλλά να ορίσει άλλο πρόεδρο ο οποίος θα «τρέχει» την καθημερινότητα της ομάδας και θα εξασφαλίζει πιο εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ. Τον ρόλο αυτό θα τον αναλάβει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη διευθύνοντος συμβούλου, με δικαίωμα υπογραφής. Ο κ. Αλαφούζος επέλεξε αυτή την αλλαγή πλεύσης λόγω των αυξημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του που δεν του επέτρεπαν να αφιερώνει πολύ χρόνο στην ΠΑΕ όσον αφορά τα διαδικαστικά θέματα. Θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού και θα έχει την ευθύνη όλων των σημαντικών αποφάσεων όπως και τη χρηματοδότηση της ομάδας, χωρίς να αναλώνεται στα γραφειοκρατικά ζητήματα και να εμποδίζουν οι συχνές απουσίες του στο εξωτερικό τη λειτουργία της ΠΑΕ. Το νέο Δ.Σ. θα είναι 7μελές αντί 11μελές, για να είναι πιο ευέλικτο.

• «Αυτό που ζητάμε είναι η είσοδος του κ. Γιαννακόπουλου. Είπε ότι έχει σκοπό να αναλάβει όλα τα χρέη του συλλόγου, αλλά υπάρχει έλεγχος από τον νόμο και το καταστατικό. Χρειαζόμαστε τα νόμιμα, να μας διευκολύνουν για να παραιτηθούμε. Πριν από λίγο δέχθηκα ένα μήνυμα, τρίτο στη σειρά, εκβιαστικό και απειλητικό. Δεν θα πω ποιος το έστειλε. Θα πω μόνο πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω» δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημ. Μπαλτάκος.

• Διαχείριση χωρίς το ριζικό «λίφτινγκ» της Τούμπας θα κάνει ο Ουζουνίδης στον αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, για να κρατήσει φρέσκια αλλά με ρυθμό την ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή