Ανοιξιάτικες συναυλίες και lives στην πόλη

Ανοιξιάτικες συναυλίες και lives στην πόλη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρότι οι καιρικές προβλέψεις για το ερχόμενο τριήμερο δεν είναι ευοίωνες, τα αθηναϊκά μουσικά events είχαν προαποφασιστεί για εσωτερικούς χώρους, καθώς ο Απρίλιος έτσι κι αλλιώς δεν είναι… καλοκαίρι.

Σήμερα, στις 21.00, στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς εμφανίζεται η Underground Υouth Orchestra, η οποία έχει σχεδιάσει συναυλία κλασικής μουσικής, με έργα των Μπαχ, Ελγκαρ, Βιβάλντι, Σιμπέλιους, Πιατσόλα και Μπέρνσταϊν. Η νεανική ορχήστρα θα βρεθεί υπό τη μουσική διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 8 έως 10 ευρώ.

Επίσης σήμερα, στις 23.00, στο «Ρομάντσο», εκπρόσωποι της αθηναϊκής ηλεκτρονικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα γεμάτο ένταση live. Οι Tripolar Cell & Venus Volcanism, Liegota και KOSTADIS ζεσταίνουν ήδη τα ηχεία. Είσοδος 5 ευρώ.

Αύριο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 21.00, εμφανίζονται οι… αγγλόφωνοι Αθηναίοι Bokomolech, με την ήδη πολύ επιτυχημένη 26χρονη πορεία τους στους εναλλακτικούς ροκ ήχους. Θα ακούσουμε κομμάτια από τις μέχρι τώρα δουλειές τους («Xero», «Insect-songs», «Jet Lag», «Slowburner», «Exit: Trance», «Mass Vulture»), με ελεύθερη είσοδο.

Την ίδια ημέρα, Σάββατο, στην Death Disco του Ψυρρή, στις 21.30, όσοι αρέσκονται να κινούνται στους ιδιαίτερους ρυθμούς της ηλεκτρονικής και dance μουσικής μπορούν να δουν τους Selofan και τις Ισλανδές Kaelan Mikla. Με δυνατούς ήχους και πολλά dark «μπιμπλίκια», αλλά και dream melodies, οι Selofan και οι Kaelan Mikla θα προκαλέσουν το κοινό να χορέψει για ώρες.

Την Κυριακή, στις 18.00, στο Φουαγιέ του Θεάτρου «Ολύμπια», το Trio Versus από τη Θεσσαλονίκη (Γκρέτα Παπά, βιολί, Μαρία Ανισέγκου, βιολοντσέλο, Νίκος Κυριόσογλου, πιάνο) θα ερμηνεύσει το τρίο με πιάνο σε σι μείζονα, έργο 8, του Γιοχάνες Μπραμς, και το τρίο με πιάνο αρ. 2 σε μι ύφεση, έργο 67, του Ντμίτρι Σοστακόβιτς. Είσοδος 5 ευρώ.

​​Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138. 

«Ρομάντσο», Αναξαγόρα 3-5.

ΚΠΙΣΝ, Ευριπίδου & Δοϊράνης.

Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου.

Θέατρο «Ολύμπια», Ακαδημίας 59-61.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή