Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με νταλίκα στην Τιθορέα

Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με νταλίκα στην Τιθορέα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διεκόπη προσωρινά η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου και Τιθορέας μετά την σύγκρουση που σημειώθηκε μεταξύ της αμαξοστοιχίας Ι/C59 με φορτηγό όχημα, το οποίο και παραβίασε φυλασσόμενη ισόπεδη διάβαση με αυτόματα συστήματά.

Οι 300 επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας και από εκεί θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλη αμαξοστοιχία, καθώς η μηχανή της αμαξοστοιχίας μετά τη σύγκρουση βρέθηκε εκτός τροχιάς και πιθανότητα υπήρξε στρέβλωση της γραμμής, η οποία θα ελεγχθεί.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα από απόψε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας με πιθανή πολύωρη καθυστέρηση, έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.

Σημειώνεται ότι στο τμήμα αυτό της σιδηροδρομικής γραμμής όπου σημειώθηκε η σύγκρουση η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή