Νοκ άουτ ο Ζέκα για Τούμπα, τη θέση του παίρνει ο Λουντ

Νοκ άουτ ο Ζέκα για Τούμπα, τη θέση του παίρνει ο Λουντ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισχυρό χτύπημα στη… μέση δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, λίγα 24ωρα πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» θα κληθούν να υπερασπιστούν το 2-0 της Λεωφόρου χωρίς τον Κάρλος Ζέκα, ίσως το πιο πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή τους ειδικά σε παιχνίδια όπου τα τρεξίματα, το πάθος και η αυταπάρνηση είναι βασικά ζητούμενα για την επιτυχία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ατρόμητο και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις: τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο στα όρια της θλάσης, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες, χάνοντας κάθε ελπίδα να παίξει στην Τούμπα.

Ο Ζέκα ξεκίνησε άμεσα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας με στόχο να προλάβει τον τελικό του άλλου Σαββάτου, εάν, βέβαια, ο Παναθηναϊκός προκριθεί. Τη θέση του στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει ο Λουντ και να συνθέσει μαζί με τον Κουρμπέλη το δίδυμο των κεντρικών χαφ των «πρασίνων».

• Για τυπικούς λόγους έγινε η αλλαγή στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ΠΑΕ, όπως διαβεβαίωσε ο Γιάννης Αλαφούζος εκπροσώπους των οργανωμένων που ζήτησαν συνάντηση μαζί του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει κατ’ ουσίαν ο επικεφαλής της ομάδας και ότι η ανάληψη της θέσης του προέδρου από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη έγινε για να λειτουργεί καλύτερα η ΠΑΕ στα διαδικαστικά θέματα.

• Ο Γιώργος Κύζας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή