Από τις 2 Μαΐου οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Από τις 2 Μαΐου οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλάζει από φέτος η ημερομηνία των εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία, που θα γίνονται πλέον από την Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου. Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας καλώντας τους γονείς και κηδεμόνες όσων παιδιών έχουν γεννηθεί το 2012 και το 2013 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο νηπιαγωγείο της περιοχής τους, και όσων έχουν γεννηθεί το 2011 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο δημοτικό σχολείο της περιοχής τους.

Το υπουργείο επισημαίνει, επίσης, ότι τα νηπιαγωγεία δέχονται όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων, και ότι δεν χρειάζεται οι γονείς να προσκομίσουν πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών, καθώς τα πιστοποιητικά αναζητούνται από τη  διεύθυνση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου από το Πληροφοριακό σύστημα  «myschool».

Όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν  με ολοήμερο πρόγραμμα.

Τέλος, οι γονείς πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή