Εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνει ο ΣΕΚΕΕ και το Χρηματιστήριο Αθηνών

Εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνει ο ΣΕΚΕΕ και το Χρηματιστήριο Αθηνών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κεφάλαια για την Καινοτομία- το νέο τοπίο χρηματοδότησης των καινοτομικών επιχειρήσεων τεχνολογίας» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος ΣΕΚΕΕ και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις 16:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, (Λεωφ. Αθηνών 110).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ενώ παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση του νέου Δ.Σ. και των στόχων του ΣΕΚΕΕ από τον Γεν. Διευθυντή του Συνδέσμου, κ. Γιάννη Γιανναράκη. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι νέες εναλλακτικές χρηματοδότησης, καθώς και οι δυνατότητες που προσφέρει το Χρηματιστήριο Αθηνών για την κεφαλαιακή και χρηματοδοτική ενίσχυση των καινοτομικών επιχειρήσεων από την κ. Γεωργία Μουλά, διευθύντρια Listings Division του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εκδήλωση θα ακολουθήσει της Γενικής Συνέλευσης της ΣΕΚΕΕ και της ανάδειξης της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή